План работы бракеражнай камісіі
у 2019/2020 навучальным годзе
№ п-п |
Мерапрыемствы |
Дата выканання |
Адказны |
Адзнака аб выкананні |
1. |
Распрацоўка плана работы бракеражнай камісіі і яго зацвярджэнне |
Жнівень |
Грыбоўская Н.М. |
|
2. |
Бракераж прыгатаванай прадукцыі і афармленне вынікаў у журнале |
штодзённа |
бракеражная камісія |
|
3. |
Кантроль за захаваннем тэрмінаў рэалізацыі прадуктаў у сталовай установы адукацыі |
1 раз у тыдзень |
бракеражная камісія |
|
4. |
Кантроль за захаваннем санітарнага стану харчблока, тэхналагічнага і халадзільнага абсталявання |
2 разы ў тыдзень |
бракеражная камісія |
|
5. |
Выкананне норм закладкі сырой прадукцыі |
1 раз у тыдзень |
бракеражная камісія |
|
6. |
Кантроль за захаваннем санітарных правіл пры мыцці сталовага і кухоннага посуду |
1 раз у тыдзень |
бракеражная камісія |
|
7. |
Кантроль за дэнатурацыяй і своечасовым вывазам харчовых адходаў |
1 раз у тыдзень |
бракеражная камісія |
|
8. |
Кантроль за тэхналогіяй прыгатавання ежы |
1 раз у тыдзень |
бракеражная камісія |
|
9. |
Кантроль адпаведнасці штодзённага меню прыкладнаму двухтыднёваму |
штодзённа |
бракеражная камісія |
|
10. |
Кантроль адпаведнасці выхада порцый пры раздачы ежы |
штодзённа |
бракеражная камісія |
|
11. |
Кантроль за ўмовамі захавання прадуктаў харчавання |
1 раз у тыдзень |
бракеражная камісія |
|
12. |
Кантроль за вядзеннем дакументацыі на харчблоку |
1 раз у месяц |
бракеражная камісія |
|
13. |
Кантроль за якасцю гатовай прадукцыі |
штодзённа |
бракеражная камісія |
|
14. |
Кантроль наяўнасці тавара-транспартных накладных |
1 раз у тыдзень |
бракеражная камісія |